It- og Privatlivspolitik

Hjemmesidens formål

Hjemmesiden skal, sammen med anden kommunikation fungere som ITC-Metals vindue udadtil og indgår som centralt led i ITC-Metals kommunikation med omverdenen.

Formålene med og retsgrundlaget for ITC-Metals behandling af dine personoplysninger

ITC-Metal indsamler oplysninger om brugerne og deres besøg på itcmetal.dk på to måder:

  • Nyhedsbrev, ved at brugeren selv afgiver oplysninger
  • Statistik

ITC-Metal's indsamling af personoplysninger sker inden for rammerne af den gældende lovgivning. Dvs. i overensstemmelse med reglerne i databeskyttelsesforordningen og databeskyttelsesloven. 

 

Personoplysninger behandles alene af ITC-Metal og vores databehandlere i Danmark.

Nyhedsbrev

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, registrerer vi kun de data, du selv indtaster, og du kan altid afmelde dig igen. Ingen af de modtagne oplysninger videregives eller sælges til tredjepart, og eventuelle tilmeldte emails vil være beskyttet mod spam.

Statistik om vores brugere

For at kunne videreudvikle og forbedre vores hjemmeside fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider vores brugere anvender mest. Statistikken ligger lokalt på vores egen server.

 

Vi indsamler følgende informationer om dit besøg på vores hjemmeside: 

  • URL (www-adresse på den side du besøger hos os)
  • Tidspunkt for hvornår den enkelte side er blevet besøgt
  • Referrer (Den side du kommer fra, fx hvis du har fundet siden hos Google)
  • Ord der søges på i søgefunktionen
  • IP-adresse. IP-adressen gemmes i serverens logfiler. Disse kan kun ses af godkendt teknisk personale i forbindelse med fejlfinding eller misbrug. IP-adressen kan ikke ses i vores almindelige statistik.

Opbevaring af dine personoplysninger

Vi opbevarer dine personoplysninger så længe det er relevant i forhold til det formål, de blev indsamlet til. Herefter bliver de slettet.